,

GertVinnie.dk

Koldingvej 98 - 6040 Egtved - Tlf: 75554948

kontakt@GertVinnie.dk - www.GertVinnie.dk

GertVinnie.dk Kropsterapi Wellness Koldingvej 98 6040 Egtved 5 km fra Kolding Storcenter

Kranio-Sakral Terapi (KST) og Sygeforsikringen Danmark

Sygeforsikringen Danmark

Sygeforsikringen Danmark giver desværre endnu ikke tilskud til Kranio-Sakral Terapi (KST), men du kan være med til at påvirke dem til at gøre det.

Vores brancheforening har haft møde med Sygeforsikringen Danmark og fortalt om Kranio-Sakral Terapi (KST) og dens virkninger.

Sygeforsikringen Danmark var meget interesseret i det og vi spurgte om hvad der skulle til, for ar de ville tage Kranio-Sakral Terapi med som en behandlingsform de ville yde tilskud til.

Sygeforsikringen Danmark er en medlemsforening, hvilket bestyder, at det er medlemmerne selv, der er medbestemmende til, hvilke behandlingsformer der skal ydes tilskud til.

Den bedste måde at skubbe til beslutningsprocessen er, at så mange medlemmer som muligt vil fortælle Sygeforsikringen Danmark om deres positive erfaringer med Kranio-Sakral Terapi (KST). Hvilket enten kan ske i de enkelte afdelinger, til medlemsmøder eller pr mail

– send Sygeforsikringen Danmark en mail her eller skriv via Sygeforsikringen Danmarsks hjemmeside her

Hjælp dig og alle andre med at få Sygeforsikringen Danmark til at yde tilskud til Kranio-Sakral Terapi (KST) på lige fod med andre behandlingsformer, fortæl dine oplevelser til Sygeforsikringen Danmark.