,

GertVinnie.dk

Koldingvej 98 - 6040 Egtved - Tlf: 75554948

kontakt@GertVinnie.dk - www.GertVinnie.dk

GertVinnie.dk Kropsterapi Wellness Koldingvej 98 6040 Egtved 5 km fra Kolding Storcenter

 

ACUNOVA (Akupunktur 2000)

F.eks. Smerter, gigt, øjenforkalkning AMD,
Sædkvalitet, dropfod, ansigtslammelse......

ACUNOVA (Akupunktur 2000)

ACUNOVA er en speciel form for akupunktur som virker gennem vores nervesystem. Det er helt specielt effektivt til smertelindring, hvor det typisk virker efter få minutter. Det virker på gamle skader, akutte skader og ved smerter i hele kroppen.

Eksempler kunne være gigt, slidtage, brud på knogler, muskelinfiltrationer, hovedpine, hold i ryggen, diskusprolaps, stress osv. osv.

ACUNOVA virker ved at styrke og målrette immunsystemet meget specifikt til et specielt udvalgt område i kroppen.

Har du ondt i knæet, finder vi nøjagtigt det punkt, hvor der kan sættes ind. Det er nøjagtigheden i arbejdet, som gør en forskel. Præcist, unikt og hamrende effektivt.

Resultatet er derefter og det virker på op til 80 % af os alle. Se mere på www.acunova.dk

Åreforkalkning og kransåreforkalkning kan også behandles med ACUNOVA med god effekt.

Ved akutte ting er 2 til 3 behandlinger ofte tilstrækkeligt, ved kroniske lidelser skal en mindre serie af behandlinger til.

Autoimmune sygdomme kan afhjælpes eller reduceres, ikke fjernes. De skal vedligeholdes med løbende behandlinger. Typisk med en måneds mellemrum.

Dårlig sædkvalitet kan forbedres betydeligt, her anbefales en serie behandlinger over to uger.

 

ACUNOVA og øjne:

ACUNOVA er desuden specielt udviklet til behandling af div. øjensygdomme. Diabetes komplikationen nethindedegeneration og AMD, øjenforkalkning (tør og våd) har det en god effekt på. Her skal der en serie af behandlinger til over ca. 2 uger og efterfølgende vedligeholdelse hver måned for at opretholde resultatet. Der er tale om AMD som ikke kan behandles medicinsk. Se mere på www.acunova.dk om resultater og test. På nettet findes desuden mange historier om resultater fra ACUNOVA behandling.

Øjenskader/problemer som er erhvervet/medfødt, kan også behandles efter samme princip. Kom og få en snak med os om mulighederne.