,

GertVinnie.dk

Koldingvej 98 - 6040 Egtved - Tlf: 75554948

kontakt@GertVinnie.dk - www.GertVinnie.dk

GertVinnie.dk Kropsterapi Wellness Koldingvej 98 6040 Egtved 5 km fra Kolding Storcenter

Luksus Wellness Behandling 2½ time

Forkæl dig selv …..eller en du holder af

Når du vil være ekstra god ved dig selv så bliv forkælet fra top til tå med 2½ times ren nydelse og afslapning. Fald hen i en dejlig dyb afslapning og oplev ro og velvære brede sig i din krop.

Luksus Wellness behandling er en kombination af Kranio-Sakral terapi (KST), healing, Rosenbergteknik, kropsmassage og ansigts-/hovedbund behandling.

Kranio-Sakral Terapi (KST) løsner op for spændinger og blokeringer i muskler og nervebaner, ved hjælp af blide tryk og stimuleringer, hovedsageligt omkring hoved, rygsøjle og hofte, det afstresser og giver overskud.

Healingen skaber balance, giver indre ro og velvære samt energi og overskud.

Rosenberg Teknik gør det muligt at arbejde i dybden med lette tryk, hvilket gør det behageligt for klienten. Det er en unik behandlingsform, som på en gang arbejder med nervesystemet, musklerne og bindevævet.

Massagen løsner muskelspændinger, myoser, øger blodcirkulationen, styrker immunforsvaret, renser ud af affaldsstoffer, giver fysisk og psykisk velvære, mere energi og overskud, samt virker afslappende og afstressende.

Ansigts-/hovedbund behandling giver afslapning og løsner spændinger i ansigtet og hovedbunden.

Behandlingen er sammensat så den giver størst mulig afstresning og afslapning og giver på den måde ro og velvære samt øget energi og overskud.

Book tid online, eller ring i dag på 75 55 49 48