,

GertVinnie.dk

Koldingvej 98 - 6040 Egtved - Tlf: 75554948

kontakt@GertVinnie.dk - www.GertVinnie.dk

GertVinnie.dk Kropsterapi Wellness Koldingvej 98 6040 Egtved 5 km fra Kolding Storcenter

Virksomhedsaftale / Behandlingsaftale

 

Hvilke fordele er der ved at have en behandlingsaftale ?

Der er forskelle former for virksomhedsaftaler, eller måske nærmere forskellige former for hvordan aftalerne udnyttes. Når dette er sagt så betyder det også at det er forskelligt hvad virksomhederne for ud af deres aftaler. Mange virksomheder har en aftale der omfatter massage på arbejdspladsen, som en del af deres velfærdspolitik, men tænder ikke over det store uudnyttede potentialer der er i en behandlingsaftale, vedr. medarbejdernes sundhedstilstand, sygdom og generelle helbred.

Hvad er forskellen på en virksomhedsaftale og en behandlingsaftale ?
En virksomhedsaftale er en aftale, hvor behandling typisk massage indgår som et tilbud til samtlige medarbejdere, som en del af velfærdspolitikken.

En behandlingsaftale er en aftale, hvor virksomheden betaler for behandling til de medarbejdere der har behov for dette og udløser et lavere sygefravær og bedre helbredstilstand hos deres medarbejdere.

Virksomhedsaftale og behandlingsaftale kan med fordel kombineres, eller sagt på en anden måde, det ene udelukker ikke det andet.

Mange lider af hovedpine, og eller migræne, i en sådan grad at det går ud over deres dagligdag og dermed også deres arbejde, de fungerer på nedsat styrke eller er nød til at melde sig syge for at kommer over det. Ifølge Dansk Hovedpine Selskab fører hovedpine til ca. 3 millioner sygedage årligt og det er kun de dage hvor medarbejderne melder sig syge, alle dage på nedsat styrke er ikke medregner her.

Det er ikke kun hovedpine der skaber sygedage, ondt i ryggen, nakke-/skuldersmerter og stress er andre faktorer der koster sygedage og dage med nedsat styrke i stor stil.

Er der økonomi i en behandlingsaftale ?
Dansk Industri sætter en sygedag til, ca. kr. 1.500,- i tabt lønomkostninger og her ud over kommer tabt omsætning.

Der skal ikke megen udregning til, for at se at det er en god forretning for en virksomhed at betale for behandling til medarbejderne. Især set i lyset af at der ofte skal ganske få behandlinger til, for at give resultat.

Vi laver både virksomhedsaftaler og behandlingsaftaler, samt kombinationer det kan enten være, hvor vi kører ud og giver behandling på virksomheder, eller hvor medarbejderne kommer på klinikken og får behandling, samt en kombination af begge dele.

Referencer:

Middelfart Resort & KonferenceCenter, Oddevejen 8, 5500 Middelfart.
Se deres hjemmeside: www.kursuscentre.dk

Seosoft, Hovedganden 3, 6064 Jordrup.
Se deres hjemmeside: www.seosoft.dk

Lundsteen, Hovedganden 3, 6064 Jordrup.
Se deres hjemmeside: www.lundsteen.biz

Lejerbo Koldingafdeling, Pakhustorvet 4, 6000 Kolding
Se deres hjemmeside: www.lejerbo.dk-(Kolding)

Solution Group ApS, Nr. Bjertvej 76.1, 6000 Kolding
Se deres hjemmeside: www.solution-group.dk

Til top