,

GertVinnie.dk

Koldingvej 98 - 6040 Egtved - Tlf: 75554948

kontakt@GertVinnie.dk - www.GertVinnie.dk

GertVinnie.dk Kropsterapi Wellness Koldingvej 98 6040 Egtved 5 km fra Kolding Storcenter

Kranio-Sakral Terapi (KST) og børn

- og du er på rette vej


Kranio-Sakral Terapi kan give mange børn livsændrende forbedringer.
Mange mennesker fødes med ubalancer i Kranio-Sakral systemet, fordi selve fødselsprocessen, for en ganske almindelig fødsel, er meget ublid ved barnet. Kranieknoglerne er opbygget af flere små dele, som først vokser sammen flere år efter fødslen. Hvis barnet imidlertid har fået et fødselstrauma og ikke selv kan korrigere, kommer alle de små stykker ikke ordentligt på plads, og knoglen vil gro sammen på en forkert måde. Dette kan forårsage at kraniet bliver skævt udviklet, eller være den direkte årsag til manglende plads til hjernen og/eller centralnervesystemet
Stress og indlæringsvanskeligheder.
Fra undersøgelser anslår man at 25% af 7-årige har indlæringsvanskeligheder og andre handicaps. Indlæringsvanskeligheder kan være et resultat af ubalancer i det autonome nervesystems funktion. For at kunne indlære normalt er det nødvendigt for børn at være i stand til at skifte hurtigt og let frem og tilbage mellem en lav-niveau stresstilstand og en afslappet tilstand. I stresstilstanden fokuserer de deres opmærksomhed på nye indtryk. I den følgende afspændte tilstand integrerer de informationerne med alt, hvad de tidligere har lært. Hvis børn ikke kan skifte fra en stresstilstand til en afspændt tilstand og tilbage igen, kan de ikke lære så hurtigt, som de andre børn. Ganske enkelt fordi der er en langsom reaktion i deres væskerytme er det sværere for børnene at huske og følge med i mønsteret med at reagere på noget og få et tegn tilbage de forstår. Når dette korrigeres rettes tit mange års´ problemer op på få måneder. Det er jo en lettelse i sig selv, at skulle bruge mindre kræfter og energi på at være sammen med andre børn og samtidig med den naturlige nysgerrighed alle har, kan børn nå meget langt, når de pludselig får overskud.
Hvis disse børn får KST, og disse ubalancer bliver korrigeret, kan de få en normal udvikling mentalt, følelsesmæssigt og psykisk. Det er klart, at jo tidligere man får hjælp jo bedre. Det sørgelige faktum er dog, at hvis man ikke får hjælp på et eller andet tidspunkt i livet med at korrigere fødselstraumer i Kranio-Sakral systemet, vil disse mennesker aldrig blive i stand til at føle hele deres fulde menneskelige og genetiske potentiale.
KST og behandling af børn
KST, det kan hjælpe på indlæringsproblemer og i særdeles hed på koncentrationsevnen. Det kan give en mere symptomfri hverdag til damp børn, autister, Aspberger, OCD, hyperaktive børn generelt og også aggressivitet og angst kan dæmpes. De vil få mere ro i kroppen og sindet og derved blive i stand til at følge bedre med. Det sociale får en helt ny plads i livet og dermed får man et meget gladere barn.
Hvis børn er kommet til skade er det en meget blid form for manipulation af væv og knogler som stille og roligt giver balance og smidighed tilbage. Blodgennemstrømning og signalstoffer får et skub, så symptomerne begrænses og mange gange forsvinder de helt.