,

GertVinnie.dk

Koldingvej 98 - 6040 Egtved - Tlf: 75554948

kontakt@GertVinnie.dk - www.GertVinnie.dk

GertVinnie.dk Kropsterapi Wellness Koldingvej 98 6040 Egtved 5 km fra Kolding Storcenter

Astma/Allergi

Allergi:
Allergi er en uhensigtsmæssig reaktion fra kroppen forsvarssystem, som kan opstå når kroppen reagerer overfor nogle ellers harmløse ting som den opdager.
Ca. 25 % af befolkningen er allergiske for en eller flere ting og det tal vokser konstant.
Det kan være ting som man ikke har haft problemer med før f.eks. hår og hudskæl fra hunde og katte, husstøvmider og pollen.
De allergier vi møder er typisk madallergi eller fødevareallergi, pollenallergi, hunde- og katteallergi.
Pollenallergi, hunde- og katteallergi, er alle allergier der har med luftvejene at gøre(luftvejsallergi), når allergierne forværres, hvis der er problemer med luftvejen og omvendt generes luftvejene ved allergi udbrud.

Luftvejsallergier: Behandlingsmæssigt har vi haft gode erfaringer når vi har arbejdet med Kranio-Sakral Terapi (KST) og Rosenbergteknik (bindevævsmassage) med fokus på området omkring luftvejene.
Madallergi eller fødevareallergi: Behandlingsmæssigt har vi haft gode erfaringer når vi har arbejdet med Kranio-Sakral Terapi (KST) og Ida P Rolf metode.

Astma:
Astma betyder åndenød. Det er en sygdom i lungerne, der kan opstå hele livet hos børn, voksne og ældre. Symptomerne kommer ofte i anfald med fx hoste, åndenød og hvæsende/pibende vejrtrækning.
Hos de fleste er astma en latent sygdom, det vil sige at man kan blive symptomfri i en periode, hvorefter sygdommen atter kan vende tilbage.

Astma kan skyldes allergi eller du kan have arvet sygdommen.
Men det er ikke altid, man kan finde årsagen til astma.

Behandlingsmæssigt kan astma symptomerne reduceres ved Kranio-Sakral Terapi og Ida P Rolf metode.

http://astma.astma-allergi.dk Asma allergi Danmark