,

GertVinnie.dk

Koldingvej 98 - 6040 Egtved - Tlf: 75554948

kontakt@GertVinnie.dk - www.GertVinnie.dk

GertVinnie.dk Kropsterapi Wellness Koldingvej 98 6040 Egtved 5 km fra Kolding Storcenter


ALT Ansigtsløftningsteknik.

Vil du lære ALT Ansigtsløftningsteknik

Behandlingen er en målrettet påvirkning af hud, bindevæv og alle 97 muskler i både ansigt, hårbund, hals, nakke og øverste del af skulderne.

Huden bliver mere elastisk og levende og får en bedre kulør. Bindevævet bliver aktiveret, så det holder form og struktur og endelig får musklerne lov til at kunne arbejde frit. Dette tilsammen giver en sund udstråling og et yngre udseende generelt.

Vores ansigt er vores mest umiddelbare virkemiddel. Vi får tilbage hvad vi giver. Mange gange kan vi aflæse hvordan vi selv og andre har det på et øjeblik, enten i spejlet eller ved øjenkontakt. De fleste børn har et åbent og glat ansigt, som hurtigt kan udtrykke hvad de føler. Jo ældre vi bliver, jo mere er vores ansigt påvirket og låst i gamle følelser og fysiske spændinger.

Påvirkninger fra livet kan tit ses i ansigtets mimik og respons. Sorg, stress, angst, irritation, vrede osv. Alt efterlader spor og nogle gange føler vi måske det er svært at vise, hvordan vi har det lige nu, netop fordi ansigtet fortæller om en anden tid. Det kan være svært at få rystet det hele af sig igen, så man er parat til at være umiddelbar og afslappet.

Her er ALT Ansigtsløftningsteknik et redskab skabt til at kunne afslappe, løsne, udglatte, afstresse, og frem for alt give symmetri og velvære. Desuden kan gamle følelser få lov at slippe fri, så fornemmelsen af at møde en anden i spejlet kan ændres til at blive tids aktuel.

ALT Ansigtsløftningsteknik kan også bruges ved ansigtslammelse, til at løsne arvæv, give bedre bidfunktion, behandle komplikationer efter flåt-bid osv. Her kan dele af forløbet bruges målrettet til de aktuelle symptomer.

Krop, tanker og følelser hænger sammen og selv et smil i få sekunder kan måles i nerve og hormon systemerne. Det er det vi beskriver som glæde…

Behandlingen strækker sig over 6 gange med 4-6 ugers mellemrum, hver med sin specielle teknik eller område. Resultatet kan ses og føles med det samme.

Læs artikel om ALT ansigtsløftningsteknik her
PDF-fil: Kræver at du har Adobe Reader på din computer - kan hentes gratis her
Læs uddybende folder om A.L.T. Ansigtsløftningsteknik her

Til top