,

GertVinnie.dk

Koldingvej 98 - 6040 Egtved - Tlf: 75554948

kontakt@GertVinnie.dk - www.GertVinnie.dk

GertVinnie.dk Kropsterapi Wellness Koldingvej 98 6040 Egtved 5 km fra Kolding Storcenter

Blandet behandling

Blandet behandling:

Ved blandet behandling med Kranio-Sakral Terapi(KST) og massage, løsnes der først med KST, hvorefter der gives massage, typisk en god kombination, hvis kroppen er meget stresset eller ikke kan falde til ro.

Ved blandet behandling med Kranio-Sakral Terapi(KST) og healing, løsnes der først med KST, hvorefter der gives healing, typisk en god kombination, hvis du er meget stresset eller mangler energi.

Ved blandet behandling med ACUNOVA (Akupunktur 2000) og Kranio-Sakral Terapi(KST) eller anden behandlingsform undtaget massage, så under støtter de forskellige behandlingsformer hinanden og der opnås på den måde maksimal effekt.

Ved blandet behandling med Rosenbergteknik og massage løsnes der først med de blide Rosenberg teknikker, hvorefter der gives massage, typisk en meget anvendt kombination ved nakke/skulder spændinger.

Ved en blandet behandling med healing og massage, kombineres healingens energigivende virkning og afslappende virkning med massagens mange gode virkninger og healingen er samtidig med til at massagen virker dybere, da kroppen slapper godt af og er meget modtagelig for massage efter healing.