,

GertVinnie.dk

Koldingvej 98 - 6040 Egtved - Tlf: 75554948

kontakt@GertVinnie.dk - www.GertVinnie.dk

GertVinnie.dk Kropsterapi Wellness Koldingvej 98 6040 Egtved 5 km fra Kolding Storcenter


Rosenberg Teknik

Rosenberg Teknik, en speciel form for bindevævsmassage

Rosenberg Teknik gør det muligt at arbejde i dybden med lette tryk, hvilket gør det behageligt for klienten. Det er en unik behandlingsform, som på en gang arbejder med nervesystemet, musklerne og bindevævet.

Rosenberg Teknik er blid, behagelig, specifik, nem og effektiv til at rette kroppen op. Det giver bedre kropsholdning, mere graciøse bevægelser, øget fleksibilitet, forbedret vejrtrækning og en markant fornemmelse af velbehag.

Teknikken anvendes på specielle steder, som triggerpunkter, akupunkturpunkter, medianer og akupunkturstriber. Den bygger på den sidste nye forskning i vestlig biokemi, biofysik og mikroanatomi, kombineret med en model af bindevævsopbygning fra det 5.000 år gamle kinesiske akupunktursystem.

Hvordan virker bindevævsmassage ?

Mange forbinder massage med at få løsnet muskler og evt. led, når de tænker på massage, for at lindre smerter og forbedre bevægelserne. Ideen med at massere bindevævet er en helt ny tankegang, faktisk ved mange ikke hvad bindevæv er.

Et eksempel på bindevæv er en muskelhinde, som er en sæk af bindevæv. Den omkranser musklen, som består af mange muskelfibre.

Med bindevævsmassage påvirker terapeuten både muskelceller og bindevævsceller. Når terapeuten får muskelhinden til at slappe af, så afslappes muskelfibrene og dermed musklen. På den måde kan terapeuten løsne en muskel med et let tryk på muskelhinden, i stedet for trykke i musklen, som så tværtimod forøger modstanden (spændingen).

En muskelhinde er kun et eksempel på bindevæv. Bindevævet inkluderer de mellemste og dybe lag i huden(læderhud og underhud), ligamenterne, senerne og den levende hinde der dækker knoglerne(periost).

Bindevævsmassage gør det muligt at massage disse områder, hvilket forøger de områder af kroppen, som der kan arbejdes på og terapeuten er ikke længer begrænset til at massere musklerne.

Erfaringen med bindevævsmassage er at de virker hurtigere, er nænsomme for klienten og de har en længerevarende effekt.

Til top