,

GertVinnie.dk

Koldingvej 98 - 6040 Egtved - Tlf: 75554948

kontakt@GertVinnie.dk - www.GertVinnie.dk

GertVinnie.dk Kropsterapi Wellness Koldingvej 98 6040 Egtved 5 km fra Kolding Storcenter

Frossen skulder


Vi får en del klienter der siger at de har fået diagnosen en frossen skulder og de har fået at vide, at der ikke rigtigt ar noget, at gøre ved det, andet en at det går over af sig selv, kun en eventuel operation hvis smerterne ikke går væk.

Hvis man ser på symptomerne på en frossen skulder, som er smerter i skulder og arm, nedsat bevægelighed, nogle gange slet ingen bevægelsesmulighed, så kan det skyldes mange andre ting også, som f.eks. muskelspændinger i skulder området.

Man skal derfor gøre sig klart at der kan være tale om andet en en frossen skulder og hvis der "blot" er tale om muskelspændinger så kan det løsnes op.

Muskelspændingerne kan være så kraftige at massage og anden behandling i samme hårdhedsgrad ikke har nogen effekt, simpelthen fordi musklerne er for spændte til at kunne tage imod disse former for behandling.

Vi her haft god effekt med anvendelsen af Rosenbergteknik (bindevævsmassage) som er en meget blid behandlingsform, der for kroppen til at løsne op allerede efter 2-3 behandlinger, det er typisk således at jo før man starter med en behandling jo færre antal behandlinger skal man have.

Læs mere om frossen skulder på frossen-skulder.dk