,

GertVinnie.dk

Koldingvej 98 - 6040 Egtved - Tlf: 75554948

kontakt@GertVinnie.dk - www.GertVinnie.dk

GertVinnie.dk Kropsterapi Wellness Koldingvej 98 6040 Egtved 5 km fra Kolding Storcenter

Vaner - Gode og dårlige.

Vaner gode og dårlige

Vi er som mennesker hurtige til at lave vaner. Når der er noget vi erfarer, er smart eller nemt at gøre på en bestemt måde, vælger kroppen tit ubevidst denne løsning næste gang vi står i samme situation.

Det er også godt når det er en positiv reaktion. Det er derimod en dum ide for kroppen at vælge når det er en noget som på sigt bliver hårdt eller bare er indgroet i "dårlige vaner". Eks. Skære tænder eller vibrere med benene hele tiden, trække skuldrene op om ørene osv.
Vi kan alle skrive en lille liste over vores dårlige vaner uden at skulle lede særligt længe. Det er bare svært at vende dem selv, for vi finder dem jo bare frem fra kroppens hukommelse, når det sker.

Dårlige vaner behandling, hvad kan vi gøre ?

Det er noget vi kan hjælpe dig med at vende. Vi plejer at sige det er "styresystemet" vi arbejder på. Det er rent kropsligt dit signalsystem vi skal have fat i.

Når kroppen får nogle bestemte input og signaler starter den en proces op som udløser dine reflekser og vaner, her skal vi ind og nulstille, så du har mulighed for at ændre på det indgroede mønster.

Det er ikke så svært som mange forestiller sig, det er bare ikke så kendt at bruge Kranio-Sakral Terapi som den primære behandling. Flere af vores kunder har prøvet med andre ting også og det har mange haft rigtig gode erfaringer med. Der hvor vi kan gøre en forskel er hvor kroppen holder fast, det er hormonerne og den kemi de udløser i din krop vi justerer. Derfor er det også varigt når det reagerer, for kroppen vil som udgangspunkt gerne have det så godt som muligt. Den gider ikke bruge unødig energi hvis den kan finde ud af at slippe fri igen.

De fleste gange skal der to eller tre gange til, så er du fri for mange, mange års reflekser og vaner igen. Efterfølgende kan din krop så reparere på området igen, når blodforsyning og kroppens soldater(de hvide blodlegemer) kan komme til igen. Selv konstateret slitage kan genoprettes til en vis grad. Det er utroligt hvad kroppen kan, når det er optimale forhold til stede.