,

GertVinnie.dk

Koldingvej 98 - 6040 Egtved - Tlf: 75554948

kontakt@GertVinnie.dk - www.GertVinnie.dk

GertVinnie.dk Kropsterapi Wellness Koldingvej 98 6040 Egtved 5 km fra Kolding Storcenter

Healing.

 

Healing er en gammel behandlingsform, som går ud på at kanalisere udefra kommende energi til kroppen.

At heale betyder at skabe balance og helbrede ved hjælp af universel energi, at bringe mennesket i kontakt med sin helhed fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt.

Det er ikke kun syge mennesker eller mennesker med ubalancer der kan have gavn af healing, men også raske og velfungerende mennesker kan bruge healing i forbindelse med selvudvikling.

Den følelsesmæssige tilstand betyder meget for det fysiske velbefindende. Den energi der tilføres under healingen, kan også bruges til at fremme positive sider og kreative egenskaber.

Under Healing arbejder man med mennesket som helhed. Det vil sige, at man ønsker at finde den virkelige årsag til en ubalance frem for at behandle symptomet.

Når et område hos en person er i ubalance, betyder det, at der er en blokering i et energifelt - at energien ikke flyder frit men langsommere - måske næsten gået helt i stå.

Det kan der være både fysiske og psykiske årsager til, at en blokering er opstået.

Jo flere blokeringer et menneske har, jo sværere vil livet se ud for den person, der har dem.

Healings energien virker, hvor modtageren har brug for det og er med til at løsne op og fjerne blokeringer samt hjælper kroppen med at rense ud og blive genopladet.


Hvordan foregår en behandling:

Personen som modtager healingen ligger afslappet på en briks og nyder behandlingen.

Rundt omkring på hoved, krop, arme og ben anvender healeren en let berøring, hvor ved der strømmer universel energi gennem healerens hænder, til modtageren.

Det at modtage en healing opleves meget forskelligt fra person til person og fra gang til gang. Modtageren ligger på en briks og nyder behandlingen til stille musik.

Der er mange måder healing kan opleves på, nogle oplever behandlingen, som en dyb afslappelse evt. med en udbredt varme og velbehag i kroppen, en følelse af at svæve, en stor ro i hele kroppen og en oplevelse af at være helt afslappet, andre falder ligefrem i søvn.

Hos de fleste kommer der rumlen fra maven under healingen, det er et tegn på, at der bliver løst op for blokeringer i kroppen, så energien igen kan flyde frit.

Som reaktion på healingen oplever mange efterfølgende en udrensning af kroppen, forbigående træthed, hovedpine og lignende.

Disse reaktioner aftager hurtigt og er kun et tegn på at kroppen er i gang med at løsne op og slippe sine problemer.

Det skal også siges, at nogle mennesker ikke oplever noget, det betyder ikke at healingen ikke virker, men det er et udtryk for at ligesom selve healingen, så er der også mange forskellige måder at opleve udrensningen på.

Hvad kan Healing hjælpe imod:

Healing virker afslappende og genopretter kroppens balance.

Healing giver indre ro og velvære og dermed overskud.

Healing forøger kroppens evne til at helbrede sig selv.

Healing løsner op for blokeret energi.

Healing hjælper kroppen med at rense ud af affaldsstoffer.

Healing fremmer selvudvikling.

Healing fremmer afslapning og løsner op for følelser.

Healing kan, med fordel, kombineres med andre behandlingsformer, da den giver kroppen et naturligt overskud, som modtageren selv kan arbejde videre med.

Efter behandlingen renser kroppen ud (affaldsstoffer og lign.) det er derfor vigtigt at drikke rigeligt med vand.

Til top