,

GertVinnie.dk

Koldingvej 98 - 6040 Egtved - Tlf: 75554948

kontakt@GertVinnie.dk - www.GertVinnie.dk

GertVinnie.dk Kropsterapi Wellness Koldingvej 98 6040 Egtved 5 km fra Kolding Storcenter

ALT Ansigtløftningsteknik-Terapeut v/GertVinnie.dk


Udbydes som aftenskursus fra august 2019

til april 2020

Vi tilbyder dig nu en ALT Ansigtløftningsteknik uddannelse. Udviklet af Stanley Rosenberg, som er en af de første KST(Kranio-Sakral Terapeuter) i Danmark.

En hamrende effektiv behandlings form, som vi anbefaler at dokumentere med et før og efter billede. På denne måde kan dine kunder se, hvad du giver dem og du får selv hurtigt et billede af hvad du arbejder med fysisk. Desuden arbejder du med det psykiske, som ikke ses direkte af et billede, men er mindst lige så vigtigt. Husk ansigtet er også sjælens spejl.

ALT er en serie på 6 behandlinger som varer ca. en time hver. Intervallet anbefales at være fra 1 til 6 uger.

ALT er en speciel udviklet behandling som er målrettet hoved-, hals- og nakkeområdet samt selvfølgelig også ansigtet, for problematikker eller generel forbedring i hele dette område.

Behovet kan altså være alt fra udseende til udbedring af funktionsnedsættelse.

Du vil hurtigt opdage at mange kunder komme med specifikke problemer, lige fra funktionsnedsættelse som synlige skader.

Der er kunder med ønske om at udsætte/slette ældningen af huden og det generelle udseende. Dem kan du også hjælpe. Når elasticiteten og fleksibiliteten i huden gendannes og optimeres sker der ting og sager.

Der er trafik ofre som har tilbageblevne symptomer eller reaktioner fra nervesystemet, (selv efter andre behandlingsformer), dem er der også stor effekt for. Både synligt og psykisk, da traumet tit sidder i begge dele. Husk her at de kan have brug for en til to Kranio Sakral behandlinger først, for selve piskesmældet, inden de store forbedringer med ALT kan komme udover.

Høreproblemer som hørenedsættelse, tinnitus, meniere og støjoverfølsomhed m.m. kan tit afhjælpes. Både fra langsomt oparbejdet/beskadiget og fra direkte uheld, stress-symptom eller arvelighed.

Teknikken som går igen i hele forløbet er Bindevævsmassage som giver en direkte synlig effekt allerede fra første behandling. Desuden giver det en behagelig fornemmelse til hele kroppen. Udrensning og genetablering af misligholdt eller beskadiget væv optimeres med meget synlig effekt.

Der sættes gang i alle vævs typerne. Lige fra overhud, underhud, bindevæv, arvæv, blodårer og vener, ligamenter, muskler, sener, knogler og nerver. Dette giver tilsammen den store effekt, da intet overlades til tilfældigheder.

Vi arbejder i både de områder der tydeligt har brug for behandling og i de områder der ikke er belastet. Derved løsnes både det iøjnefaldende og det skjulte væv. Tit er der ophobet affaldsstoffer steder kroppen har kompenseret med, det kan også forekomme at områder der er meget brugt, efter behandlingen slipper så meget at andre områder kan få lov at "have ondt". Da disse områder netop også er aflastet, giver det en hurtig reaktionstid og det vil være kortvarige perioder kunden reagerer i stedet for indtil næste behandling.

Der arbejdes i Foreningen af Sakral- og Kropsterapeuter på at kunne RAB certificere ALT terapeuter.

Har du en anden uddannelse og mangler timer med anden alternativ behandling for at kunne blive lønsum registreret indenfor denne beh. form, kan du også bruge bindevævsmassagen som tillæg her.

Varrighed:
Kurset er på 120 lektioner der er fordelt på 6 x 2 dage af 10 lektioner og en efterfølgende supervisionsdag, som er gratis at deltage i.

Forudsætning:
Deltagelse i Grundlæggende Bindevævs Terapi (BT) eller tilsvarende.

Se desuden generelt vedr. kurser

Ring gerne for yderligere information, læs på vores kursusplan og tilmeld online eller
på tlf. 75 55 49 48 vi glæder os til at høre fra dig.