,

GertVinnie.dk

Koldingvej 98 - 6040 Egtved - Tlf: 75554948

kontakt@GertVinnie.dk - www.GertVinnie.dk

GertVinnie.dk Kropsterapi Wellness Koldingvej 98 6040 Egtved 5 km fra Kolding Storcenter

Kursus i

Ida.P. Rolf Metode - Strukturel Integration (SI)

Strukturel integration, hvad er det ?

Struktur er det indbyrdes forhold mellem kroppens segmenter (hoved, nakke, skuldre, bryst, hofter, ben og fødder)
Integration er den proces, hvor man retter disse segmenter, så midtpunktet af et segment er balanceret over midtpunktet af det neden under.

Ida.P. Rolf Metode - Strukturel Integration (SI)

Ida P. Rolf Metode består af en serie af 10 behandlinger med 2-6 ugers mellemrum, som har til formål, at afbalancere spændingsmønstret i muskler og bindevæv. Under behandlingerne bliver der bl.a. anvendt Rosenberg Teknik, som er en behagelig og effektiv bindevævsmassage.

I en afbalanceret krop hviler hovedet komfortabelt på skulderne. Vægten fra skulderne og brystet er centreret over hofternes tyngdecenter. Hele kropsvægten er fordelt godt på fødderne. Du føler en lethed, som om toppen af hovedet bliver løftet op, samtidig får du en stærk følelse af stabilitet/ jordforbindelse gennem dine fødder.

Kropsholdning og bevægelser bliver bedre uden, at man behøver, at anstrenge sig for det. Du vil blive i stand til at udrette mere, med en mindre indsats. Du får øget overskud og energi.
Når din krop er i balance, vil du bruge mindre energi til at holde dig oprejst, når du står op, sidder eller går.

De fleste mennesker oparbejder lag på lag af fysisk og følelsesmæssig spænding på kroppen, efterhånden som årene går og de vil opleve at kroppen bliver mere og mere spændt. Psykiske og fysiske påvirkninger efterlader deres spor på kroppen, hvis du lader disse chok være ubehandlede, lagres de og fremskynder aldringsprocessen. Ida P. Rolf metode tilbyder en måde at frigøre disse spændinger på, hvad de end stammer fra. Din krop vil føles yngre og fungere bedre.

Målet med behandlingerne er at forbedre din struktur og forbedre friheden i dine bevægelser. Der bliver ikke blot fokuseret på at behandle smerter i et bestemt område, men der arbejdes med din krop som helhed. Ved generelt at forbedre balance og bevægelse, følger naturligt, at de fleste af dine smerter eller din stivhed, vil mindskes eller helt forsvinde – f.eks. stiv nakke, frossen skulder, spændingshovedpine, rygsmerter, hofteproblemer, smerter i ben og knæ, med mere..

Vejrtrækningen forbedres gennem en Ida P. Rolf behandlingsserie.

Når man bliver ældre, synker man som regel gradvist mere og mere fremover og bliver derved kortere på forsiden af kroppen. Dette sammenholdt med at musklerne omkring brystkassen bliver mere og mere spændte med årene gør at en persons åndedræt langsomt og umærkeligt indsnævres. Man mister almindeligvis ca.½ liter indåndingskapacitet for hver 10 år der går. Den vigtigste faktor for et langt og sundt liv er netop indåndingskapaciteten, det er overraskende nok vigtigere end om man ryger, motionere eller ej eller spiser sundt eller ej.

Hvem kan have gavn af Ida P. Rolf metode ?

Louis Shultz (anatomilære) har udtalt: ” De 10 behandlinger er ikke noget man behøver, det er noget man fortjener” Hvad enten du er topatlet og er interesseret i en bedre præstation, eller du er et ganske almindeligt menneske, der simpelthen bare er interesseret i større velvære og livskvalitet, kan de 10 behandlinger hjælpe dig.

Mange mennesker kommer pga. fysisk smerte. Nogle kommer, når der er opstået en krise i deres liv og de ønsker hjælp. Nogle kommer, fordi de er midt i en periode i deres liv med store, positive ændringer og de ønsker at slippe af med gamle mønstre, at få flere ressourcer til at begynde på en frisk.

Vil du være Ida P. Rolf Metode Terapeut

Når vi bliver ældre bliver vi typisk lidt kortere på forsiden. Hovedet skubbes frem, brystkassen falder ned og maven ”fylder mere”

En Ida P. Rolf metode på en serie af 10 behandlinger strukturerer de indbyrdes forhold mellem kroppens segmenter (hoved, nakke, skuldre, bryst, hofter, ben og fødder) og du har gode muligheder for at hjælpe dine klienter med vejrtrækning, holdning, stabilitet, balance og motorik.

Herudover er der mange sidegevinster:

Bedre selvværd - Overskud
Mindre smerter - Energi
Kondital - Fleksibilitet

Du hjælper dem til at kunne udrette mere med mindre indsats.

Alle vil have gavn af en Ida P. Rolf Metode, uanset om alder og aktivitetsniveau.
Folk vil opleve at kunne gå/løbe/cykle bedre, hurtigere og længere, alt efter hvor kroppen har begrænset dem (uden de var klar over det)

En Ida P. Rolf Metode giver en mærkbar forbedring, der holder i årevis, efter et forløb.

Læs artikel om Ida P Rolf metoden her
PDF-fil: Kræver at du har Adobe Reader på din computer - kan hentes gratis her
Læs uddybende folder om Ida P Rolf metoden her

Målgruppe: Kurset er for alle der gerne vil lære denne terapiform.

Forudsætninger: Gennemført Grundlæggende Bindevævsterapi eller tilsvarende.

Praktiske oplysninger: Deltagerantal:
min. 3, maks. 9 personer.

Undervisningen foregår:
14 moduler:
Fredag kl. 17-21, lørdag/Søndag 9-17.

Kursustilmelding:
Kursustilmelding kan ske online, pr. telefon, brev eller mail på kontakt@GertVinnie.dk

Se desuden generelt vedr. kurser og kursusplan

Prisen er inkl.
Morgenmad, kaffe/ te med kage og frugt.

Beregn ca. kr. 1.000,- til bøger.

Efter kurset udstedes kursus/eksamensbevis.

Underviser: Gert Ladefoged Jensen.

Sted:
GertVinnie.dk
Koldingvej 98, Dybvadbro
6040 Egtved

Kurset kan også afholdes hos jer, hvis i har lokaler, så ring eller skriv efter tilbud.

Overnatning:
Kontakt os hvis du har brug for overnatning, der er flere bed & breakfast i området.Til top